dilluns, 19 de març del 2012

TAULA LLICÈNCIES

Reconeixement: El material pot ser distribuït, exhibit, copiat, fer versions per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits.
Reconeixement-Sense obra derivada: El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones que no son les autores originals d’aquest material., però només amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. No se’n poden fer obres derivades d'aquest material
Reconeixement-Sense obra derivada-No comercial: El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones, amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. No se’n poden fer treballs derivats. Tampoc es pot obtenir cap benefici d'aquest treball, per tant, no es pot comercialitzar.

Reconeixement-No comercial: El material pot ser distribuït, exhibit, amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. Del material no se’n poden obtenir beneficis comercials.
Reconeixement-No comercial-Compartir igual: El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. Les obres derivades que es facin han d’estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original. No es pot obtenir benefici comercial.
Reconeixement-Compartir igual: El material pot ser distribuït, copiat i exhibit amb la condició de que l’artista es mencioni als crèdits. Les versions han de tenir la mateixa llicència que el material original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada