dijous, 1 de març del 2012

UN TÚNEL SENSE SORTIDA?


La crisi a Espanya està fent molt dany en tots els espanyols a causa dels preus, els escassos llocs de treball i els acomiadament que s'estan fent. Espanya està passant per una situació molt dolenta, que de no millorar, pot anar la cosa a pitjor.

Per als sectors en general, la crisi és fulminant, que no hauria d'haver ocorregut o almenys hauria d'haver-se intentat parar o solucionar molt abans. I d'entre tots els sectors hi ha alguns que ho estan passant molt pitjor.

Personalment considero que ho passen mal tots els sectors, totes les famílies que es veuen afectades, així creixent cada cop més el número de sense sostres. Per exemple: de tots els sectors que estan en crisis, el sector de la construcció és el que més s'ha vist als televisors, ràdios i periòdics. Sempre comenten que la construcció està baixant, que s'estan acomiadant a molts obrers perquè no poden fer-se càrrec de més personal per els diners que comporta, etc.

No obstant, si la construcció comença a destruir ocupacions, a parar obres, arrossega a altres sectors: fusters, lampistes, pintors, etc. Tots ells entrarien dins d'aquest cercle que es forma en caure la construcció a causa que molts depenen de les obres per obtenir un sou que, encara que no és fix, sí suposa una bona part de la remuneració al mes que reben.

Són moltes empreses, les que de diferents sectors, estan caient per culpa de la crisi. Els diners, encara que es rep el mateix, també es consumeix més ràpidament perquè tot ha pujat (excepte els sous, lògicament), i això fa que tots estem passant la pitjor crisis econòmica de la història, i resem per que ens quedem així i no continuem anant a pitjor, perquè de ser així, sálvese quien pueda!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada